Viitakummun Tokmannin purkutyöt jatkuvat — paikalle tuleva Lidl avautuu kesällä 2018

Katja Juurikko

Tokmannin vanhan kiinteistön purkutyöt ovat jo hyvässä vauhdissa Viitakummussa.
Tokmannin vanhan kiinteistön purkutyöt ovat jo hyvässä vauhdissa Viitakummussa.

Tokmannin vanhan kiinteistön purkutyöt ovat alkaneet Viitakummussa osoitteessa Lehtomäentie 1. Rakennus purettiin puolittain jo viime vuonna uuden Tokmannin tieltä. Uusi myymälä avautui heinäkuussa.

Vanhan Tokmannin tilalle rakennettaan tulevan talven aikana Kouvolan neljäs Lidl-myymälä. Rakennustyöt alkavat syys-lokakuussa. Uuden myymälän myyntipinta-ala on noin 1 400 neliömetriä.

— Työt ovat edenneet aikataulussa ja uuden myymälän avajaisia on tarkoitus päästä viettämään kesällä 2018, Lidlin toimitusjohtaja Lauri Sipponen kertoo.

Sipposen mukaan uusi Lidl tulee valmistuessaan edustamaan viimeisintä Lidl-ilmettä, joka on toimitusjohtaja mukaan valoisa ja asiakasystävällinen.

— Esimerkiksi hedelmät ja vihannekset tulevat asiakkaiden toiveesta myymälän etuosaan.

Lidlillä on ennestään myymälät Kouvolan Kellomäessä, Kuusankosken keskustan tuntumassa ja Inkeroisissa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.