Murtovarkaat kävivät jo toista kertaa muutaman päivän sisällä Ravintola El Mundossa

Ravintola El Mundossa Kouvolan keskustassa vierailleet varkaat saivat tiistain vastaisena yönä mukaansa yrityksen vaihtorahakassan.

Yrittäjä Danita Jokela sanoo, että kassassa oli muutama sata euroa.

— Kassakone oli tänä aamuna lattialla. Muutenkin on kiire, ja nyt on kaksi aamua saanut juosta poliisilla, hän harmittelee.

Varkaat kävivät saman yrityksen tiloissa Koulukatu 4:ssä edellisen kerran viikonloppuna, jolloin kohteena oli varasto. Jokelan mukaan varastoon murtautujat olivat rikkoneet tavaraa ja pakanneet osan tavaroista matkalaukkuihin. Paikalta oli viety kuitenkin vain jonkin verran alkoholia.

Kellarimurrosta oli jäänyt murtojälkiä, mutta Jokelan mukaan ravintolatiloihin tehdystä luvattomasta vierailusta ei ole näkyviä jälkiä ovessa tai ikkunoissa.

Yrityksellä on kameravalvonta. Jokela sanoo, että tallenteet käydään pian läpi.

Kouvolan poliisista kerrotaan, että asian tutkinta on alkuvaiheissaan.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.