Yli 80-vuotiaat saavat matkustaa Kouvolassa ilmaiseksi busseilla – Matkaetu koskee myös palvelulinjoja ja asiointitakseja

Ilmainen matkustaminen edellyttää Waltti-kortin lataamista.

Juho Vainonen

Vanhusten ilmainen matkustusoikeus koskee myös palvelulinjoja ja asiointitakseja Kouvolassa. Arkistokuva.
Vanhusten ilmainen matkustusoikeus koskee myös palvelulinjoja ja asiointitakseja Kouvolassa. Arkistokuva.

Yli 80-vuotiaat kouvolalaiset saavat matkustaa ilmaiseksi busseilla tästä viikosta alkaen. Linja-autojen lisäksi etu koskee palvelulinjoja ja asiointitakseja.

80 vuotta täyttäneet kouvolalaiset saavat Bussimatkatoimistosta ilmaiset Waltti-kortit. Heidän ei tarvitse maksaa kortista tai sen latauksesta.

Pelkkä henkilökortin näyttäminen ei riitä kuljettajalle. Matkustajan mukana pitää olla Waltti-kortti, jolle on ladattu voimassa oleva seniorin kausituote. Kortti ladataan vuodeksi kerrallaan.

Kortti oikeuttaa maksuttomaan matkustamiseen vain Kouvolassa. Etua ei voi käyttää muissa kaupungeissa.

Valtuustoaloite yli 80-vuotiaiden maksuttomasta joukkoliikenteestä lähti liikkeelle viime syksynä. Waltti-kortin voi ladata Torikatu kahdessa sijaitsevasta Bussimatkatoimistosta.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat