Xamkin yhteishaussa tarjolla 63 hakukohdetta — Kouvolaan uusi koulutus

Amk-tutkinnon voi suorittaa päiväopintoina tai monimuoto-opintoina. Osa monimuotokoulutuksista toteutetaan kokonaan verkossa.

Raimo Eerola

Yhteishaku alkaa keskiviikkona 14. maaliskuuta.
Yhteishaku alkaa keskiviikkona 14. maaliskuuta.

Korkeakoulujen kevään 2018 yhteishaun toinen hakuaika käynnistyy 14. maaliskuuta.

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Kotkan, Kouvolan, Mikkelin ja Savonlinnan kampuksilla on tarjolla yhteensä 63 hakukohdetta.

Nyt voi hakea myös Xamkin neljään Bachelor-tutkintoon johtavaan englanninkieliseen koulutukseen, jos hakija suorittaa valintakokeen Suomessa. Ulkomailla valintakokeen suorittaneet hakivat jo ensimmäisellä hakuajalla tammikuussa.

Yhteensä aloituspaikkoja Xamkissa on 1814, joista päiväopintojen paikkoja 1074, monimuoto-opintojen 362 ja YAMK-koulutusten 378. Kouvolassa aloituspaikkoja on 380, Kotkassa 618, Mikkelissä 681 ja Savonlinnassa 135.

Xamkissa käynnistyy syksyllä kaksi uutta AMK-koulutusta.

Kouvolassa tarjolla on liiketoiminnann data-analytiikka ja visualisointi, josta valmistuu tradenomeja (AMK).

Koulutus tarjoaa tietoa siitä, miten toimia muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Osa opinnoista on englanninkielisiä ja opiskelijat voivat tehdä opintoja myös kehittämis- ja projektitöinä suoraan yrityksille.

Neljä uutta koulutusta on tarjolla myös ylemmästä AMK-tutkinnosta kiinnostuneille. Niistä yksi on Kouvolassa järjestettävä logistiikka-alan insinöörikoulutus.

Savonlinnassa puolestaan käynnistyy mekaaninen puurakentaminen. Tutkintonimike on insinööri (AMK). Koulutuksessa keskitytään teolliseen puurakentamiseen.

Ammattikorkeakoulututkinnon voi suorittaa päivä- tai monimuoto-opintoina. Päiväopintojen lähiopetus järjestetään arkipäivisin.

Monimuoto-opinnoissa lähiopetusta voi olla arkipäivisin, iltaisin tai viikonloppuisin, lisäksi on verkko-opintoja ja itsenäistä etäopiskelua.

Uusimmat uutiset