Näin saat kaiken hyödyn irti Kouvolan Sanomien digipalvelusta — Digilukijalle aukeaa myös neljä muuta verkkolehteä

Verkkosisällöt muuttuvat ei-tilaajille maksullisiksi. Ilman tilausta verkosta voi lukea ilmaiseksi kolme juttua viikossa.

Näin saat kaiken hyödyn irti Kouvolan Sanomien digipalvelusta — Digilukijalle aukeaa myös neljä muuta verkkolehteä

Kouvolan Sanomien digisisällöt laajenevat tällä viikolla. Nyt kaikkiin tilauksiin sisältyy myös neljän muun Kaakon Viestinnän lehden Etelä-Saimaan, Kymen Sanomien, Länsi-Savon ja Itä-Savon digisisältöjen käyttöoikeus.

Samaan aikaan Kouvolan Sanomien verkkosivujen sisällöt muuttuvat maksulliseksi. Tilaajat voivat jatkossakin käyttää verkkosivuja rajoittamattomasti. Muut kävijät voivat lukea verkkosivuilta ilmaiseksi kolme juttua viikossa. Pidemmät artikkelit ovat ainoastaan tilaajien luettavissa. Lukija tunnistaa ne avaintunnuksesta.

— Kouvolan Sanomien tilaajat nostetaan etusijalle nyt myös verkossa. Kaikkein ainutlaatuisin sisältö varataan maksaville asiakkaille, Kouvolan Sanomien päätoimittaja Petri Karjalainen sanoo.

Tällaisia niin sanottuja avainjuttuja ovat esimerkiksi syvälliset, taustoittavat uutisanalyysit ja paikallisten ihmisten koskettavat henkilöhaastattelut.

Valtaosa suomalaisista sanomalehdistä on siirtynyt verkossa maksullisuuteen jo aiemmin.

— Tilaustuotot ovat elinehto sille, että voimme tuottaa laadukasta paikallista journalismia, Karjalainen toteaa.

— Nyt tehtävän uudistuksen avulla voimme myös seurata entistä tarkemmin, mitä verkosta luetaan. Samalla pystymme kehittämään omaa toimintaamme ja toimituksen tuottamia sisältöjä.

Karjalainen toivoo lukijoilta aktiivista osallistumista ja palautetta. Myös juttuvinkit ja -toiveet ovat tervetulleita.

Digisisällöt kuuluvat kaikkiin Kouvolan Sanomien tilauksiin. Digitunnukset voi aktivoida osoitteessa www.kouvolansanomat.fi/asiakastili. Samoilla tunnuksilla voi käyttää kaikkien viiden lehden verkkosivujen sisältöjä ja mobiilisovelluksia sekä lukea näköislehtiä. Näköislehden kautta aamun lehden voi lukea paikasta riippumatta vaikka matkoilla tai mökillä.

Kysymyksiä ja vastauksia Kouvolan Sanomien digisisällöistä

1. Minulle tulee lehti, miten pääsen lukemaan digisisältöjä?

Tilaajilla on oikeus käyttää kaikkia verkkosivujemme sisältöjä. Kaikki verkkosivuilla julkaistavat jutut ovat tilaajien luettavissa kuten myös näköislehti sekä mobiilisovelluksen sisällöt.

Jotta pääset hyödyntämään verkkosisältöjä, tarvitset asiakastilin. Jos sinulla ei vielä ole asiakastiliä, luo se verkkosivuillamme osoitteessa kouvolansanomat.fi/asiakastili.

Tilin luomiseen tarvitset asiakasnumerosi sekä postinumerosi. Asiakasnumero löytyy laskustasi. Voit myös kysyä sen tilaajapalvelustamme osoitteesta tilaukset@kaakonviestinta.fi.

2. Miten luen näköislehteä?

Näköislehti on päivän painetun lehden digitaalinen kopio, joka on luettavissa jo varhain aamuyöllä. Näköislehden voit lukea joko nettisivuiltamme tai mobiilisovelluksestamme.

3. Mitä sisältöjä verkkosivuilla on?

Verkkosivuiltamme löydät ajankohtaiset uutiset, analyysit ja mielipiteet. Kouvolan Sanomia lukemalla pääset pintaa syvemmälle paikallisiin puheenaiheisiin ja puhuttaviin ilmiöihin.

4. Miten luen muita Kaakon Viestinnän lehtiä?

Lehtiemme tilaajilla on käyttöoikeus neljän muun Kaakon Viestinnän lehden digiversioihin. Et tarvitse siihen erillisiä tunnuksia, vaan yhden lehden tunnukset käyvät myös muissa maakuntalehdissä: Etelä-Saimaa, Kymen Sanomat, Länsi-Savo ja Itä-Savo.

5. Olen unohtanut salasanani, mitä teen?

Voit luoda salasanan uudelleen kirjautuessasi klikkaamalla ”Oletko unohtanut salasanasi” -linkkiä.

6. Mistä löydän Kouvolan Sanomien mobiilisovelluksen?

Mobiilisovelluksemme voit ladata ilmaiseksi sovelluskaupasta, esimerkiksi AppStoresta tai Googlen Play-kaupasta. Sovelluksessa ovat mukana tuoreimmat verkkouutiset ja näköislehti, joita pääset lukemaan, kun sinulla on voimassa oleva tilaus.

7. En ole tilaaja, mitä voin lukea nettisivuilta?

Ei-tilaajat voivat lukea rajatun määrän juttuja verkkosivuiltamme. Avainkuvakkeella merkityt jutut on rajattu vain tilaajien luettavaksi.

8. Voinko lukea näköislehteä ilman nettiyhteyttä?

Lataamalla näköislehden mobiilisovellukseen voit lukea sen myöhemmin ilman nettiyhteyttäkin esimerkiksi lentokoneessa.

9. Voiko uutisia myös kuunnella? 

IPhone- ja iPad-sovelluksissamme on puhesyntetisaattori, joka lukee haluamasi jutun sinulle esimerkiksi autoa ajaessasi.

10. Miten osallistun keskusteluun?

Keskustelu paikallisista uutisaiheista käy vilkkaana nettisivuillamme. Voit osallistua keskusteluun rekisteröitymällä tai käyttämällä Facebook- tai Twitter-tunnuksiasi. Voit kommentoida myös rekisteröitymättä. Kommentoiduimpien juttujen listan löydät etusivun alareunasta.

11. Mistä löydän menovinkit?

Tapahtumakalenterimme kertoo mitä alueella tapahtuu tänään tai lähitulevaisuudessa. Katso tapahtumat osoitteesta kouvolansanomat.fi/tapahtumat. Siellä voit myös ilmoittaa oman tapahtumasi kalenteriin.

12. Entäs ne Napakat?

Sivuiltamme voit seurata suosittua tekstiviestipalstaa. Napakat löytyvät täältä. Nyt niitä voi myös kommentoida.

13. Miten löydän sivustoille helpoiten?

Tallentamalla sivustomme pikakuvakkeen kännykkäsi ruudulle pääset sivuille kätevästi. Android-puhelimilla tai tableteilla oikean yläkulman valikosta löytyy painike "Lisää aloitusnäyttöön". IPhonella tai iPadilla sama onnistuu Lisää kotivalikkoon -painikkeella.

14. Löytyykö Kouvolan Sanomat sosiaalisesta mediasta?

Kyllä. Seuraamalla Kouvolan Sanomia FacebookissaTwitterissä ja Instagramissa näet, mitä alueella tapahtuu. Facebookin kautta voit lähettää myös juttuvinkin tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

15. Miten löydän sivuilta tietyn paikkakunnan uutiset?

Mikäli haluat seurata tietyn paikkakunnan tai aihealueen uutisia, löydät ne uutisissa olevien avainsanojen kautta, esim. https://kouvolansanomat.fi/aiheet/valkeala. Sivu on helposti käytettävissäsi, jos lisäät sen selaimesi kirjanmerkkeihin.

16. Minulla olisi juttuvinkki tai uutiskuva. Miten voin lähettää sen toimitukseen?

Lähetä meille juttuvinkki tai uutiskuva nettisivujemme kautta tai WhatsAppilla numeroon 0401416495.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset

Kommentoidut