KooKoon nuorisokiekko ja taitoluistelu tukevat vähävaraisten lasten liikuntaa – Kaupunki myönsi yli 4 000 euroa avustuksia harrastustoimintaan

Myös jalkapalloseura Sudet tukee vähävaraisten liikuntaharrastusta avustusvaroilla.

Lumikki Haaja

KooKoo tukee vähävaraisten nuorten urheilua. Kuvan pelaajat eivät liity uutiseen.
KooKoo tukee vähävaraisten nuorten urheilua. Kuvan pelaajat eivät liity uutiseen.

Pohjois-Kymen Liikuntayhdistys ja Sudet-jalkapalloseura tukevat vähävaraisten lasten ja nuorten liikuntaa. Liikuntayhdistys on KooKoon nuorisojääkiekko- ja taitoluistelutoiminnan taustalla.

Pohjois-Kymen Liikuntayhdistys käyttää vähävaraisten perheiden liikuntaharrastusten tukemiseen 3 610 euroa ja Sudet 660 euroa.

Rahat tulevat Kouvolan kaupungilta. Kaupungin liikunta- ja kulttuurilautakunta myönsi erityisavustukset yhdistyksille kokouksessaan 24. syyskuuta.

Rahat aluehallintovirastolta

Avustusrahat ovat peräisin varoista, jotka Etelä-Suomen aluehallintovirasto myönsi viime vuonna Kouvolan kaupungille. Virasto myönsi 27 000 euroa vähävaraisten perheiden 7–15-vuotiaiden lasten ja nuorten liikunnan harrastuksen tukemiseksi.

Kaupunki jakaa avustuksen harkitsemallaan tavalla edelleen paikallisille liikuntaa järjestäville rekisteröityneille yhdistyksille.

Yhdistys voi hakea avustusta Kouvolan kaupungilta kolme kertaa vuodessa. Nyt päätetyt avustukset myönnettiin toiselle, elokuun lopussa päättyneelle tukikaudelle.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset