Poliisi kaipaa havaintoja harmaasta Volkkarista — ei väistänyt oikealta tulevaa, joka kolhi autonsa katukivetykseen

Niina Villman

Poliisi toivottaa rauhallista juhannusta.
Poliisi toivottaa rauhallista juhannusta.

Poliisi kaipaa tietoja lähes kuukausi sitten sattuneesta liikennevahingosta. Vahinko sattui Kouvolan K-Raudan pihalla elokuun 16. päivänä kello 12.20.

Poliisin mukaan K-raudan pihalta Tervasharjunkadulle ajoi henkilöauto, joka ei väistänyt oikealta suoraan ajanutta vihreää Citroenia. Citroenin kuljettaja joutui väistämään vasemmalta tullutta autoa katukivetykseen, minkä takia hänen autonsa vaurioitui.

Citroenin eteen kääntynyt auto on mahdollisesti Volkswagen Passat Variant ja väriltään tummanhopea tai harmaa. Se jatkoi pysähtymättä matkaansa vasemmalle kohti Tervasharjunkadun liikenneympyrää.

Tapahtuneen mahdollisia silminnäkijöitä pyydetään ottamaan yhteyttä joko sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai vihjepuhelimeen 0295 414 559, joka on puheviestejä vastaanottava automaatti.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.