Vuonna 1966 syntyneet Hirvelän yläasteen entiset oppilaat tapaavat syyskuussa Virtakiven saunalla

Lumikki Haaja

Tapaamiseen saapuvilta toivotaan ilmoittautumista 20. elokuuta mennessä.

Hirvelän yläastetta käyneet vuonna 1966 syntyneet tapaavat toisensa Virtakiven saunalla syyskuussa. Tapaaminen Virtakiven saunalla ei ole varsinaisesti luokkakokous, vaan 50 ikävuoden rajapyykin saavuttaneiden illanvietto.

Tapahtumalle on annettu nimeksi Suomi 100 vuotta ja myö eletty puolet siitä.

Illanvietto alkaa kello 17. Ohjelmassa on ruokailua, yhdessäoloa, musiikkia ja karaokea. Illan aikana muistellaan menneitä, kerrotaan kuulumisia ja tavataan entisiä koulukavereita.

Tapahtumasta kiinnostuneilta toivotaan ennakkoilmoittautumista 20. elokuuta mennessä sähköpostitse osoitteeseen 1966.virtakivi@suomi24.fi. Tietoa toivotaan myös niiltä, jotka eivät ole tulossa illanviettoon, niin järjestäjät eivät turhaan yritä tavoittaa entisiä luokkakavereitaan.

Lisätietoa tapahtumasta saa Facebookista Virtakiven saunan sivuilta. Lopullinen päätös tapahtuman järjestämiseksi tehdään 20. elokuuta ilmoittautuneiden määrän mukaan, kertoo tapaamisen järjestelyissä mukana oleva Jouni Luoranen.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.