Kouvolan El Mundon Kuppilat Kuntoon -jakso tiistaina televisiossa

Lukas Pearsall

Danita Jokela ja Jyrki Sukula El Mundon terassilla sarjan kuvauksissa syyskuussa 2017.
Danita Jokela ja Jyrki Sukula El Mundon terassilla sarjan kuvauksissa syyskuussa 2017.

Kouvolan keskustassa sijaitseva ravintola El Mundo on mukana Nelosen Kuppilat kuntoon -sarjan neljännellä kaudella. El Mundo -jakso esitetään tulevana tiistaina 20. helmikuuta kello 20.

— Ravintola El Mundo on eksoottinen väriläiskä keskellä harmaata Kouvolaa. Ravintolan omistajalla Danita Jokelalla on monta rautaa tulessa ja ongelmana on tarve kontrolloida muiden tekemisiä, Nelonen kertoo jakson ohjelmakuvauksessaan.

El Mundossa ruokalistaan ei kajottu ollenkaan, kertoi sarjaa juontava julkkiskokki Jyrki Sukula Kouvolan Sanomille kuvausten aikaan viime syyskuussa.

El Mundon kansainvälinen liikeidea ja pyrkimys tehdä maukasta kotiruokaa kansainvälisellä tavalla tekivät Sukulaan vaikutuksen.

— Olemme yrittäneet varjella sitä, mikä tässä on todella hyvää, ja miettiä, mitä voisi tehdä paremmin. Tarkoitus ei ole lähteä muuttamaan kaikkea Sukulan näköiseksi. Liikeidean erilaisuus ja raikkaus ja pieni hulluus ja kokeilevaisuus olivat syitä, miksi ravintola valittiin mukaan.

Ravintolan asiakkailta oli tullut pidempään vinkkiä pyrkiä ohjelmaan mukaan — vitsillä tai puolitosissaan, ravintoloitsija Danita Jokela kuvaili syksyllä.

Jokela sanoi tuolloin, että Sukulan sparrauksesta on ollut ”isompi hyöty kuin olisi uskonut”.

— Olen onnellinen, että koko ideaa ei ole lähdetty rakentamaan uusiksi.

El Mundo on kolmas kouvolalaisyritys, joka on Sukulan tosi-tv-sarjoissa mukana. Keskustassa sijaitseva ravintola Angela oli mukana vuonna 2012, Inkeroisten hotelli Kantri taas Hotellit kuntoon -sarjassa vuonna 2014.

Kuppilat kuntoon -sarjan El Mundo -jakso Nelosella 20.2. kello 20.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.