Asuntomessualueen tontteihin voi tutustua lauantaina Pioneeripuistossa

Katja Juurikko

Asuntomessut järjestetäään Korialla vuonna 2019.

Korian asuntomessualueen nykytilaan pääsee tutustumaan ensi lauantaina 22. huhtikuuta, kun alueella järjestetään Pioneeripuistopäivä kello 10—14.

Pioneeripuistossa esitellään asuntomessualueen tontteja, jotka on päivää varten merkattu maastoon. Tapahtumassa on mukana noin 20 asumiseen ja rakentamiseen liittyvää näytteilleasettajaa, jotka esittelevät tarjontaansa Kymen Automobiilikerhon Mobiilihallin pihamaalla.

Toinen tapahtumapaikka on Suomen Viljavan viljavarasto. Siellä KSS Energia esittelee biolämpölaitosta, joka tuottaa uusiutuvalla energialla kaukolämpöä Korian alueelle ja tulevaisuudessa myös asuntomessualueelle.

Pioneeripuiston ja viljavaraston välillä kulkee maksuton katujunakuljetus.

Pioneerikoulussa toimiva vapaaehtoisjärjestö Hope ry pitää ovensa auki ja ottaa vastaan lahjoituksia tapahtuman ajan. Myös Korian koulu esittäytyy ja sen 5A-luokka järjestää arpajaiset ja pitää kahviota.

Lista näytteilleasettajista ja kartta löytyvät täältä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.