Kouvolasta maatilaa etsivän Tuomo Turjansalon puhelin soi aamusta iltaan lehtijutun jälkeen – Turjansalo on saanut vastailla myös morsianehdokkaille

Turjansalo julkaisi vihjepalkkiota lupaavan hakuilmoituksen Facebookissa.

Katja Juurikko

Tuomo Turjansalo haluaisi maatilan, jossa olisi mahdollista harrasta viljelyä omaksi iloksi.
Tuomo Turjansalo haluaisi maatilan, jossa olisi mahdollista harrasta viljelyä omaksi iloksi.

Kouvolalaisen Tuomo Turjansalon puhelin alkoi soida aamuseitsemältä, kun Kouvolan Sanomat viime viikolla julkaisi lehtijutun hänen yrityksestään löytää sopiva maatila Kouvolan lähistöltä. Yhteydenottoja tuli iltakymmeneen asti, ja seuraavana päivänä sama tahti jatkui.

Turjansalo on jo parin vuoden ajan etsinyt kodikseen 40 kilometrin säteellä Kouvolan keskustasta olevaa tilaa, jonka ympärillä olisi muutama hehtaari metsää tai peltoa. Kun perinteiset keinot eivät auttaneet, Turjansalo päätyi julkaisemaan Facebook-ilmoituksen, jossa lupasi tuhannen euron palkkion kauppaan johtavasta vinkistä.

– Olen saanut ajella pitkin maita ja mantuja katsomassa tiloja ja vastaillut myös maajussin morsianehdokkaille, Turjansalo kertoo.

Useimmat tarjotut tilat ovat olleet joko liian kaukana Kouvolasta tai niiden ympäriltä on maat myyty pois. Nyt Turjansalo kertoo saaneensa tiedon neljästä tilasta, jotka täyttävät jossain määrin hänen kriteerinsä. Hän aikoo käydä katsomassa niitä tällä viikolla.

– On tämä ollut aikamoista.

Uusimmat uutiset