Kouvot innostui Lahti-ottelusta vasta viimeisellä neljänneksellä

Lumikki Haaja

Kouvojen Jamie Skeen tilastoi Lahtea vastaan 14 pistettä, viisi levypalloa ja neljä koriinjohtanutta syöttöä.
Kouvojen Jamie Skeen tilastoi Lahtea vastaan 14 pistettä, viisi levypalloa ja neljä koriinjohtanutta syöttöä.

Korisliigaan valmistautuva Kouvot otti syyskauden toisessa harjoitusottelussa toisen voittonsa, kun se kaatoi Mansikka-ahon urheiluhallissa keskiviikkona sarjaporrasta alempana pelaavan Lahti Basketballin lukemin 91—82 (45—45).

Kouvojen päävalmentajaksi sapattivuotensa jälkeen palannut Jyri Lehtonen oli jokseenkin tyytyväinen joukkueensa viimeiseen varttiin.

— Pelin tärkein anti lienee se, että pääsimme ensimmäistä kertaa harjoittelemaan viisi vastaan viisi -pelaamista tällä ryhmällä, Lehtonen kommentoi.

— Puolustusta emme ole harjoitelleet vielä kertaakaan yhdessä ja siltä se näyttikin, Lehtonen jatkoi.

Kouvojen kokoonpanossa suurimman huomion keräsi parikymmentä minuuttia pelannut amerikkalainen Jamie Skeen (14/5/4 syöttöä).

— Skeenin pitää saada jalat ja keskikroppa kuntoon, Lehtonen ilmoitti.

Viime kauden missannut senaattori Ville Kaunisto (15/8/3 syöttöä) osoitti, että konkari tulee olemaan alkavalla kaudella jälleen kova luu Korisliigassa.

— Kiva nähdä, että Ville (Kaunisto) pystyy taas pelaamaan. Positiivinen esitys, Lehtonen mainitsi.

James Sinclair (22/6/4 syöttöä) ja Wayne Bernard (13/4/5 syöttöä) tykittivät Kouvot voittoon viimeisellä neljänneksellä. Kotijoukkue oli kolmannen kympin puolivälissä 13 pistettä (47—60) perässä, mutta painoi jalkaa kaasulle tämän jälkeen reippaasti ja Lahti katseli kantapäitä. Kouvot vei viimeisen neljänneksen murskanumeroin 33—17.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.