Säkkipimeällä valtatie 15:llä seisoi nautalauma Kouvolan ja Ristiinan välillä, paikalle hälytetty poliisi ei tavoittanut eläimiä

Lukijan kuva

Lukijan ottamassa kuvassa näkyy säkkipimeällä valtatiellä seisovia nautaeläimiä.

Säkkipimeällä valtatie 15:llä seisoneet nautaeläimet säikäyttivät tietä ajaneen lukijan lauantai-iltana. Tiellä seisoi noin viiden naudan lauma joitakin kilometrejä Rantinhovin risteyksestä Ristiinan suuntaan kello 21:n jälkeen.

Lukija ilmoitti eläimistä hätäkeskukseen ja yritti varoittaa muita autoilijoita vilkuttelemalla valoja. Nopeusrajoitus Rantinhovin pohjoispuolella on 80 kilometriä tunnissa. Lukijan havaintojen mukaan eläimillä oli sarvet.

Itä-Suomen poliisin tilannekeskuksen mukaan paikalle lähetetty poliisipartio ei tavoittanut tiellä seisoneita eläimiä. Eläimet olivat joku siirtyneet kauemmaksi valtatiestä tai ne oli käyty hakemassa pois.

Lukijan kuva

Poliisipartion saavuttua paikalle, nautaeläimiä ei näkynyt valtatie 15:n tuntumassa. Lukijan kuva.

Poliisi kertoi sunnuntaiaamuna, että eläimistä ei tullut yön aikana lisää havaintoja.

Muokattu kello 7.52: Päivitetty aamun tiedoilla.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.