Kymi Ringin markkinoinnista ideakilpailu, erityisesti opiskelijoita toivotaan mukaan

Lukas Pearsall

Aikaa osallistua ideakilpailuun on noin kuukausi. Kymi Ringin moottoriradan työmaa elokuussa.

Iitissä sijaitsevan Kymi Ring -moottoriurheilukeskuksen tapahtumamarkkinointiin etsitään ideoita kansainvälisellä kilpailulla.

Kilpailu on avoinna kaikille, mutta suurinta aktiivisuutta odotetaan opiskelijoilta.

Järjestäjien mukaan kilpailussa arvostetaan tulevaisuuden ja nykyajan teknisiä ratkaisuja, kuten virtuaali- ja lisättyä todellisuutta, tekoälyä ja automaatiota.

Kilpailuehdotuksen ei tarvitse olla kampanjamaisesti toteutettava markkinointi-idea, vaan haussa on pitkään toimiva ratkaisu, joka voisi toimia myös uuden yrityksen perustamisen pohjana.

Ehdotuksia voi jättää marraskuun 12. päivään saakka. Neljä kiinnostavinta ideaa valitaan pilotoitaviksi. Kukin pilotti saa käyttöönsä tuhannen euron budjetin. Pilotit toteutetaan joulu—maaliskuussa.

Kymi Ring -kokonaisuus käsittää tällä hetkellä kansainväliset kilpailustandardit täyttävän moottoriradan ja ajokoulutuskeskuksen. Alueella on tarkoitus järjestää Suomen MotoGP-osakilpailut vuosina 2019—2023.

Ideakilpailu järjestetään Tehoa kansainväliseen tapahtumamarkkinointiin -hankkeen osana. Hankkeen toteuttaa Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu ja sitä rahoittavat Kymenlaakson liitto ja Kouvolan kaupunki. Kilpailuun voi osallistua täällä.

Kimmo Puhakka

Kimmo Puhakka

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.