Kouvolasta pääsee Ukko-Pekan vetämällä höyryjunalla Meripäiville

Höyryveturi Ukko-Pekan tukikohta on Kouvolassa.

Kouvolasta on mahdollista matkustaa ensi viikolla järjestettäville Kotkan Meripäiville höyryjunalla.

Kouvolassa toimiva Höyryveturimatkat 1009 järjestää Meripäivien molempina päivinä yhden meno- ja yhden paluukuljetuksen Kouvolan ja Kotkan välillä. Junaa vetää höyryveturi Ukko-Pekka.

Perjantaina 27.7. juna lähtee Kouvolan rautatieasemalta kello 10.09. Se pysähtyy Myllykoskella 10.27 ja Inkeroisissa 10.40. Kotkan satamassa se on kello 11.18.

Paluujuna Kotkan satamasta lähtee kello 17.12. Se pysähtyy Inkeroisissa 18.09, Myllykoskella 18.21 ja Kouvolassa 18.38.

Lauantaina 27.7. Kouvolasta lähtevä juna ajaa saman aikataulun mukaan kuin perjantaina. Paluujuna lähtee Kotkan satamasta kello 17.12 ja pysähtyy Inkeroisissa 17.55, Myllykoskella 18.07 ja Kouvolassa 18.24.

Matkaliput ostetaan junasta käteisellä, eikä niitä voi varata etukäteen. Täydellinen aikataulu ja hinnasto löytyvät täältä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet