Tuliduon esitys huipentaa Kouvolan museokorttelin Valojen illan ensi viikon torstaina

Museokorttelin toimijat ovat ideoineet Kaunisnurmelle uuden tapahtuman.

Matias Husgafvel

Tuliduo Illusia ja Matias esiintyy Valojen yössä ensi viikon torstaina.
Tuliduo Illusia ja Matias esiintyy Valojen yössä ensi viikon torstaina.

Kouvolan museokorttelissa Kaunisnurmella vietetään ensi viikon torstaina Valojen iltaa, jolloin alueen pihoille sytytetään valoja, ulkotulia, kynttilälyhtyjä ja soihtuja.

Kyseessä on uusi ilmaistapahtuma, jonka järjestää Kouvolan museokortteli ry. Alueen puodit ovat avoinna ja monilla pihoilla on erilaista toimintaa.

Varuskuntakadun varrella on heijastinpuu, johon voi tuoda käyttämättömän heijastimen roikkumaan tai ottaa puusta mukaansa itselleen uuden heijastimen.

Studio Ullakossa on pop up -myymälä ja avoimet ovet sekä pihalla Marja Hytin verkkoleidejä valaistuina. Vihreässä talossa on taiteilija Marika Mustasillan ikkunanäyttely.

Vaahteratalon pihassa voi paistaa makkaroita partiolaisten nuotiolla. Renne Karppinen laulaa ja laulattaa nuotiolauluja. Onnenkukossa on glögitarjoilua.

Studio Ullakon pihassa alkaa Valoshow kello 18.30. Tuliduo Illusia ja Matias esittää koko perheelle sopivan tarinallisen tulishown Maaginen lelulaatikko, jossa tarjolla on sirkusta, akrobatiaa, jonglöörausta ja tulta.

Valojen ilta alkaa torstaina 29. lokakuuta kello 16 ja kestää kolme tuntia. Museokorttelin Valojen illan järjestäjät toivovat kävijöiden muistavan turvavälit ja ottavan tarvittaessa maskit käyttöön.

Luetuimmat