Juha Korhonen paukutti KPL:lle täyden pistepotin Oulun Raksilasta

Sami Korkala

Janne Kivipelto oli pienessä sisäpeliroolissa Lippo-Pesistä vastaan Oulussa. Ulkona hän oli mies paikallaan.
Janne Kivipelto oli pienessä sisäpeliroolissa Lippo-Pesistä vastaan Oulussa. Ulkona hän oli mies paikallaan.

Kouvolan Pallonlyöjät ei kauaa murehtinut Joensuun Mailalle torstaina kärsittyä kotitappiota Superpesiksessä. Kopla vieraili lauantaina Oulun Raksilassa, jossa kaatoi Lippo-Pesiksen lukemin 0—2 (4—6, 2—3).

KPL hallitsi tapahtumia avausjaksolla räyhäkkään alun ansiosta. Toni Laakso, paluun pelaavaan kokoonpanoon tehnyt Sasu Toikka ja Juha Korhonen tinttasivat ensimmäisessä sisävuorossa juoksun mieheen ja KPL johti 0—3.

Oulu vastasi kahdella juoksulla, mutta Laakson kotiutus siirsi numerot 2—4:een toisessa vuorossa. Lippo kavensi kolmannen tasoittavalla, mutta KPL karkasi uudelleen päätösvuoron alussa. Laakso löi jakson kolmannen ja Korhonen toisen juoksunsa.

Kotijoukkue otti ohjat käsiinsä toisella jaksolla, kun kolmospolttajana pelannut Hannu Huuskonen ja Jonne Luhtavaara löivät numerot 2—0:aan.

Kopla nousi tasoihin kolmannen tasoittavallaan. Teemu Nurmion toi harhalla 2—1 ja Juha Korhonen kottasi lukemat tasoihin.

Korhonen oli lopulta vieraiden sankari, kun hän neljännen tasoittavalla iski Nurmion sisään. Se sinetöi kouvolalaisille kolmen pisteen voiton.

Jokeri Juha Korhonen löi kuudesta paikastaan neljä juoksua. Toni Laakso löi kolme ja toi kaksi juoksua. Kärjessä Anssi Lammila (6/8) ja Juho Hacklin (6/6) tekivät vahvasti tilannetta.

KPL:n kausi jatkuu tiistaina vierasottelulla Kiteellä. Perjantaina Kouvolaan saapuu Sami Joukaisen ja Joni Rytkösen tähdittämä Kankaanpään Maila.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.