Nuorisojoukkoa epäillään 11-vuotiaan pahoinpitelystä Elimäellä — poliisi etsii punaista farmariautoa

Koulupoika oli Haukkavuoren uimalassa, kun miesporukka kävi hänen kimppuunsa.

Niina Villman

Poliisi on kiinnostunut Elimäen kirkonkylällä sunnuntaina liikkuneen farmariauton liikkeistä.
Poliisi on kiinnostunut Elimäen kirkonkylällä sunnuntaina liikkuneen farmariauton liikkeistä.

Kahden elimäkeläisveljeksen uimareissu päättyi surkeasti sunnuntai-iltana. 11-vuotias poika ja hänen isoveljensä olivat kello 19 aikaan Haukkavuorentien päässä sijaitsevassa uimalassa, kun paikalle tuli tuntematon auto.

Autosta astui ulos puolenkymmentä nuorta. He olivat iältään parikymppisiä. He ryhtyivät pahoinpitelemään nuorempaa veljestä. Lisäksi poikaa peloteltiin ja hänelle tehtiin muutakin kiusaa.

— Pojan mukaan heillä oli käytössään remmi tai jonkinlainen ruoska. Pelästyminen oli pahempi kuin varsinaiset fyysiset vammat, ylikomisario Markku Koski Kouvolan poliisista kertoo.

Nuorisojoukko rusikoi lisäksi vanhemman veljen polkupyörää.

Miesporukka liikkui punaisella farmariautolla. Kosken mukaan sen merkistä ei ole varmuutta.

Kosken mukaan Elimäen tapaus on erikoinen näillä seuduilla. Elimäellä kirkonkylältä on havainto samanlaisesta autosta aiemmin illalla. Auto oli seuraillut kahta pyörällä liikkunutta poikaa.

Poliisi kaipaa tietoja Elimäen kirkonkylällä liikkuneesta punaisesta farmariautosta sunnuntai-illalta. Samoin poliisia kiinnostaa autossa olleiden nuorten miesten henkilöllisyys. Heitä epäillään pahoinpitelystä ja vahingonteosta.

Vihjeistä voi ilmoittaa poliisille sähköpostilla osoitteeseen kaakkois-suomi@poliisi.fi tai vihjepuhelimeen 0295 414 559

Luetuimmat

Uusimmat uutiset