Kouvottaret taisteli pudotuspeleihin — puolivälierissä vastaan tulee Espoo United

Jussi lopperi

Kouvottarien tehokkain oli jälleen kerran Jacqueline Luna-Castro. Hän urakoi 21 pinnan ja yhdeksän levypallon edestä.

Selkä seinää vasten lauantaina pelannut Kouvottaret taisteli tiensä naisten Korisliigan pudotuspeleihin kaatamalla Vimpelissä Vedon 47—60 (25—34).

ViVe ja Kouvottaret olivat ennen päätöskierrosta tasapisteissä pudotuspeliviivan molemmin puolin. Ottelun panokset olivat näin ollen mahdollisimman korkeat, sillä vain voittajalle avautui tie kuuden parhaan joukkoon ja kevään pudotuspeleihin.

Kouvottaret kohtaa ensi tiistaina alkavissa puolivälierissä kolmanneksi runkosarjassa sijoittuneen Espoo Unitedin. Välieräpaikkaan vaaditaan kolme voittoa.

Kouvottaret aloitti lauantaina vahvasti ja repäisi avauskympillä itsensä jo 2—12-johtoon. Neljännes päättyi Kouvoille lopulta 7—14.

Tauolle mentiin Kouvottarien 25—34-johdossa, mutta kolmannella neljänneksellä kotijoukkue piristyi. Kouvolalaiset johtivat niukimmillaan enää vain kolmella pisteellä, mutta 30 minuutin jälkeen tulostaulu näytti vierasjohdoksi 43—48.

Viimeiselle kympille Kouvottaret tuli vahvalla asenteella ja vei sen selvästi 4—12.

Jacqueline Luna-Castro urakoi 21 pinnan ja yhdeksän levypallon edestä. Whitney Frazier (15/14) ja Nyshia Hammonds (15/8) säestivät vahvasti.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.