Graffitispray suhisi nuokkarin avajaisissa

Lukas Pearsall

Venla Moilanen (edessä) maalasi graffitia yhdessä Anne Pönkän ja Vesa Linnasmaan kanssa. Vanerille maalattuja graffiteja tuodaan myöhemmin näytteille nuokkarin seinille.

Basso jytisi, pingispallo napsahteli ja spraymaali suhisi, kun uusi nuokkari avattiin Kouvolan pääkirjaston Mediamajassa.

Kohderyhmä eli nuoret löysivät nuokkarille heti avajaispäivänä. Monelle kävijälle Mediamaja on tuttu, ja kerran viikossa auki oleva, samoissa tiloissa sijaitseva nuokkari siihen hyvä lisä.

Avajaispäivänä pelattiin pingistä, katseltiin jalkapalloa screeniltä, maalattiin graffiteja ulkoilmassa ja vaan hengailtiin kavereiden kanssa.

— Uuden nuorisotilan avaaminen on aina jännää. Hienoa, jos vastaanotto on hyvä. Meidän ohjaajien tehtävä on pyrkiä mahdollistamaan niitä asioita, joita nuoret kaipaavat. Kuljemme tuntosarvet herkkinä, nuoriso-ohjaaja Juska Salminen kertoo.

Mediamajan nuokkari on avoinna keskiviikkoisin kello 14—20 ainakin kesään asti. Muina päivinä Mediamaja palvelee entiseen malliin oman viikko-ohjelmansa mukaan.

Toimintaa pyörittävät yhteistyössä kirjasto ja kaupungin nuorisotoimi.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet