Kouvola on perustanut työryhmän vahvistamaan yhteistyötä paikallisten yrittäjien kanssa – Tavoitteena on lisätä hankintoja kouvolalaisilta yrityksiltä

Kaupungin mukaan palavereja pidetään säännöllisesti tiedonkulun lisäämiseksi.

Anne Penttinen

Kouvola toivoo paikallisia yrityksiä osallistumaan nykyistä aktiivisemmin hankintojensa kilpailutuksiin.
Kouvola toivoo paikallisia yrityksiä osallistumaan nykyistä aktiivisemmin hankintojensa kilpailutuksiin.

Kouvolan kaupunki on perustanut vuodenvaihteessa uuden työryhmän, jolla lisätään yhteistyötä paikallisten yrittäjien kanssa. Palavereja on tarkoitus pitää säännöllisesti tiedonkulun lisäämiseksi.

– Tavoitteena on löytää keinoja huomioida kouvolalaiset yrittäjät entistä paremmin kaupungin järjestämissä kilpailutuksissa, kaupungin hankintapäällikkö Marja-Liisa Jyrkilä kertoo tiedotteessa.

Kaupungin tekemiä hankintoja ohjaa kaupunginhallituksen hyväksymä hankintaohjelma. Sen tavoitteena on muun muassa lisätä kaupungin kouvolalaisilta yrityksiltä tekemien hankintojen määrää ja kasvattaa siten Kouvolan elinvoimaa.

Yhteistyöryhmässä yrittäjiä edustaa Kouvolan Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Jari Liikkanen. Kaupungilta mukana ovat hallintojohtaja Katja Tommiska, hankintapäällikkö Marja-Liisa Jyrkilä, rakennuttajapäällikkö Anneli Vartiainen, kaupungininsinööri Anne Ahtiainen ja elinkeinoyhtiö Kouvola Innovationissa työskentelevä hankinta-asiamies Marita Melkko.

Uusimmat uutiset