Kouvottaret jäi telineisiin Lappeenrannassa

Naisten Korisliigaan valmistautuva Kouvottaret pelasi ensimmäisen harjoitusottelunsa Lappeenrannassa keskiviikkoiltana Catzia vastaan. Kouvottaret jäi kuitenkin ottelussa lähtötelineisiin ja viime kauden pronssijoukkue ja sarjan kestomenestyjä Catz korjasi voiton pistein 65—52 (21—20).

Puolustuksen kanssa vaikeuksissa ollut Kouvottaret pystyi tasaväkiseen vastukseen kolmella kymmenminuuttisella. Catz ratkaisi ottelun lopullisesti edukseen kolmannella jaksolla, jonka se voitti 11 pisteellä.

— Vielä on paljon tehtävää puolustuspäässä varsinkin. Hyökkäyspäässä liikuimme kaarella hyvin, mutta heitoissa oli toivomisen varaa. Toisaalta Catz myös juoksi intensiivisemmin, kommentoi Kouvottarien päävalmentaja Mika Hartonen kauden avausottelua.

Roosa Frimodig, Veera Välimaa ja Kaisa Lind olivat kouvolalaisista hyvässä vireessä, samoin kun ulkomaalaisvahvistus Brittany Carter.

Naisten Korisliiga alkaa 30. syyskuuta. Kouvottaret pelaa vielä ennen sarjan alkua kolme harjoitusottelua.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.