Kouvot valmis Karhun kaatoon — Kauhajoki tulee parhaallaan

Lumikki Haaja

David Gonzalvez heitti 12 pistettä, kun Kouvot voitti viimeksi Mansikka-aholla Kauhajoen Karhun.
David Gonzalvez heitti 12 pistettä, kun Kouvot voitti viimeksi Mansikka-aholla Kauhajoen Karhun.

Kouvot ja Kauhajoen Karhu kamppailevat rajusti Korisliigan runkosarjan kakkossijasta. Viisi kierrosta ennen loppua joukkueet ovat tasapisteissä yhdessä Loimaan Bisonsin kanssa sijoilla kahdesta neljään.

— Karhulla on ollut paljon loukkaantumisia viime viikkoina. Loukkaantumiset ovat selkeästi hidastaneet heidän kehitystään. Samanlainen tilanne oli meillä marras-joulukuussa, Kouvojen päävalmentaja Jyri Lehtonen totesi.

— Nyt näyttäisi siltä, että Karhu tulee Kouvolaan täydellä rosterilla, joten taistelu kakkossijasta saa arvoisensa huipentuman loppukierroksilla.

Kauhajoen Karhun kuusankoskelaislähtöinen päävalmentaja Sami Toiviainen vahvistaa Lehtosen kommentin.

— Olemme saaneet harjoitella nyt pari harjoitusta täydellä miehistöllä ensimmäistä kertaa viiteen viikkoon. Varmasti hieno tapahtuma on tulossa, Toiviainen sanoi.

— Täysi Manskarin sali ja hienosti viime aikoina pelannut kotijoukkue, ovat meille erittäin kova haaste. Ottelun tärkeys on varmasti myös kaikkien tiedossa, Toiviainen lisäsi

Kouvojen luotsilla Jyri Lehtosella on selkeät sävelet Karhun kaadossa.

— Meidän voiton avaimina ovat pallon paine, älä auta heittäjistä liikaa sekä levypallon jälkeinen siirtyminen.

Kauhajoki johtaa keskinäisissä otteluissa Kouvoja voitoin 2—1. Karhun korisuhde on 11 pistettä plussalla.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.