Liikkalantiellä kuolivat 1997 ja 1978 syntyneet kouvolalaismiehet

Katja Juurikko

Liikkalantien onnettomuudessa maanantaina kuoli kaksi miestä. Tie onnettomuuspaikan kohdalla oli jäinen.

Maanantaina Liikkalantiellä tapahtuneessa henkilöauton ja puoliperävaunuyhdistelmän kolarissa kuolivat vuosina 1997 ja 1978 syntyneet kouvolalaiset miehet. Miehistä nuorempi oli henkilöauton kuljettaja ja vanhempi oli samassa autossa matkustajana.

Alustavien tietojen mukaan puoliperävaunuyhdistelmä ajoi Liikkalantietä Inkeroisten suunnasta kohti Liikkalaa. Liikkalantie 400:n kohdalla ajoneuvoyhdistelmää vastaan tuli kaksi henkilöautoa.

Näistä takimmainen auto törmäsi ensin edessään ajaneen henkilöauton vasempaan takakulmaan ja suistui sen jälkeen osittain vastaantulevien kaistalle, törmäten vastaan tulleen ajoneuvoyhdistelmän vetoauton vasempaan etukulmaan.

Puoliperävaunuyhdistelmään törmänneen henkilöauton toinen matkustaja loukkaantui. Myös ajoneuvoyhdistelmän kuljettaja ja etummaisen henkilöauton kuljettaja toimitettiin sairaalaan tarkistettavaksi.

Alkoholilla ei epäillä olevan osuutta asiaan. Tapahtumapaikalla tien pinta oli jäinen. Alueella on 80 kilometrin tuntinopeusrajoitus.

Poliisi jatkaa onnettomuuteen johtaneiden syiden selvittelyä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.