15-vuotiaat pakenivat varastetulla autolla poliisia Kouvolan keskustassa — Nopeutta mitattiin 130 kilometriä tunnissa 

Tuija Pauhu

15-vuotiaat pakenivat varastetulla autolla poliisia Kouvolan keskustassa — Nopeutta mitattiin 130 kilometriä tunnissa 

15-vuotias poika ajoi poliisipartiota pakoon varastetulla henkilöautolla Kouvolan keskustassa ja radan alapuolella sunnuntaina aamuyöllä, tiedottaa poliisi.

Kyydissä oli kaksi muuta 15-vuotiasta poikaa. Paon aikana tuli törmäystä poliisiautoon ja siitä molempiin vaurioita, mutta henkilövahinkoja ei tullut.

Poliisi sai pakenijan pysähtymään Sarkolassa. Kuljettaja puhalsi nollat. Pakoautolle mitattiin nopeutta 130 kilometriä tunnissa. Nopeusrajoitus on 40 kilometriä tunnissa.

Henkilöauto oli törmännyt puuhun Jaalan Metsäkylässä puolen yön jälkeen sunnuntain puolella. Vaurioitunut auto oli tyhjä, kun poliisipartio saapui paikalle. Koirapartio kuitenkin löysi kuljettajan jonkin matkan päästä. Kuljettaja puhalsi alkometriin rattijuopumuslukemat.

Henkilöauto törmäsi puhelintolppaan Kuusankosken Nirvistentiellä kahdeksan aikaan lauantaiaamuna. Tolppa meni poikki, ja auto päätyi kulkusuunnassaan vasemmalle puolelle ojaan. Kuljettajalle ei ole ajokorttia ja poliisi epäilee häntä myös rattijuopumuksesta.

Kuusankosken Puistomaalla on murtauduttu kolmeen henkilöautoon perjantain ja lauantain välisenä yönä. Autoista on viety omaisuutta.

Murtopaikat ovat Puistokujalla, Puistopolulla ja Hakakujalla. Poliisi pyytää tapahtuneesta havaintoja numeroon 050 4479574 tai sähköpostilla osoitteeseen rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi