Nuorten kaupunkiseikkailu Kouvolassa järjestetään kesäkuussa — ilmoittautuminen on alkanut

Lukas Pearsall

Kaupunkiseikkailu etenee todennäköisesti Keskus-Kouvolan alueella.
Kaupunkiseikkailu etenee todennäköisesti Keskus-Kouvolan alueella.

Kouvolassa järjestetään kesäkuussa nuorten toiminnallinen kaupunkiseikkailu Amazing Kouvola Race, johon voi jo ilmoittautua.

Kesäkuun 6. päivänä järjestettävä seikkailu on tarkoitettu 13—17-vuotiaille nuorille. Siihen osallistutaan pareittain jalan tai polkupyörillä liikkuen.

Nuoriso-ohjaaja Justiina Lampinen Kouvolan nuorisopalveluista kertoo, että tapahtuman suunnittelu on vielä alkuvaiheessa.

— Tehtävät tulevat olemaan erityyppisiä ja vaatimaan itsensä haastamista. Mukana voi olla esimerkiksi fyysisiä tehtäviä, päättelyä ja ruoanlaittoa.

Lampinen arvelee seikkailun rajoittuvan Keskus-Kouvolan alueelle. Se on tarkoitus aloittaa kello 12 ja päättää noin kello 20.

Idea kaupunkiseikkailusta syntyi tammikuussa järjestetyssä Nuorten Kouvola -foorumissa.

Mukaan Amazing Kouvola Raceen voi ilmoittautua 19.5. mennessä täällä.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.