Osa Kouvolan hyvinvointipalveluista muuttaa Hovioikeudenkadulle maaliskuun aikana — lapsiperheiden sosiaalipalvelut muuttavat jo tänään

Jussi lopperi

Hovioikeudentaloon muuttaa osa Kouvolan hyvinvointipalveluista maaliskuun aikana
Hovioikeudentaloon muuttaa osa Kouvolan hyvinvointipalveluista maaliskuun aikana

Osa Kouvolan hyvinvointipalveluista muuttaa entiseen Hovioikeudentaloon. Muutot tapahtuvat maaliskuun aikana. Puhelinnumerot säilyvät ennallaan. Muutot eivät aiheuta katkoksia palveluihin.

Hovioikeudenkadulle muuttavat lapsiperheiden sosiaalipalvelut tänään maanantaina ja perheoikeudelliset palvelut tiistaina. Ikäihmisten palvelut muuttavat Hovioikeudentaloon maanantaina 27. maaliskuuta. Terveyden edistämisen yksikkö ja liikuntaneuvonta ja osa hyvinvointipalvelujen hallintoa muuttavat Hovioikeudenkadulle keskiviikkona 29. maaliskuuta.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.