Humalassa ollut naiskuljettaja pakeni poliisia — ajoi lujaa karkuun Luumäeltä Kouvolaan

Humalassa ollut naiskuljettaja pakeni poliisia — ajoi lujaa karkuun Luumäeltä Kouvolaan

Luumäkeläisnainen ajoi humalassa pakoon poliisiautoa maanantaina aamuyöllä. Poliisipartiot etsivät naista, sillä hänen kuljettamastaan autosta oli ilmoitettu hätäkeskukseen.

Nainen ajoi poliisipartiota vastaan Luumäellä Somerharjussa kello kahden aikaan. Partio kääntyi perään ja kytki hälytysvalon päälle, mutta nainen jatkoi matkaansa kohti Kouvolaa.

Hän ajoi Luumäeltä Kouvolaan poliisiautoa karkuun välillä huomattavaa ylinopeutta, mutta Metson kohdalla Kuutostiellä auto saatiin pysäytettyä toisen poliisipartion avustuksella. Nainen puhalsi alkometriin 1.33 promillea.

Poliisi määräsi hänet väliaikaiseen ajokieltoon. Ajokortti otettiin poliisin haltuun.

42-vuotiaan naisen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.