Utin kuolonkolarin uhrit olivat iäkkäitä kaakkoissuomalaisia

Lukijan kuva

Onnettomuuteen joutuneen pakettiauton keula romuttui. Kuljettaja vietiin sairaalahoitoon.
Onnettomuuteen joutuneen pakettiauton keula romuttui. Kuljettaja vietiin sairaalahoitoon.

Maanantaina Utissa sattuneessa liikenneonnettomuudessa menehtyneet kaksi henkilöä olivat molemmat yli 80-vuotiaita. Tutkinnanjohtaja rikoskomisario Ilkka Kiesilä ei kerro heidän tarkkaa asuinpaikkaansa, mutta sanoo heidän olevan pieneltä paikkakunnalta Kaakkois-Suomesta.

Onnettomuudessa olivat osallisina henkilöauto, pakettiauto, kuorma-auto ja säiliörekka. Kuolleet olivat henkilöautossa. Lisäksi pakettiauton kuljettaja loukkaantui, ja hänet vietiin sairaalahoitoon.

Onnettomuus sattui Kuutostiellä noin kolme kilometriä Utista Lappeenrannan suuntaan Metsontien risteyksen kohdalla. Hätäkeskus sai hälytyksen kello 14.29.

Lappeenrannan suunnasta kohti Kouvolaa ajanut henkilöauto oli ajautunut vastaantulevien kaistalle päin säiliörekkaa ja osunut sen jälkeen vielä perässä ajaneeseen pakettiautoon. Kuorma-auto ei osunut muihin autoihin, mutta sai vaurioita ilmaan lentäneistä auton osista.

Poliisi tutkii onnettomuuden syytä.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.