Vesa Toikasta on tulossa Kouvolan liikunta- ja kulttuurijohtaja

Kasvatus- ja opetusjohtajan virka aiotaan julistaa haettavaksi.

Katja Juurikko

Vesa Toikka on tällä hetkellä aikuisväestön palvelujen johtaja. Häntä esitetään ensi vuoden alusta alkaen liikunta- ja kulttuurijohtajaksi.
Vesa Toikka on tällä hetkellä aikuisväestön palvelujen johtaja. Häntä esitetään ensi vuoden alusta alkaen liikunta- ja kulttuurijohtajaksi.

Aikuisväestön palvelujen johtajaa Vesa Toikkaa esitetään Kouvolan liikunta- ja kulttuurijohtajan virkaan.

Vs. kaupunginjohtaja Tuukka Forsell ehdottaa maanantaina kokoontuvalle kaupunginhallitukselle, että Toikka otetaan uuteen virkaan ensi vuoden alusta alkaen.

Aikuisväestön palvelujen virka lakkaa kaupungin organisaatiomuutoksen takia. Lain perusteella Toikka voidaan ottaa uuteen virkasuhteeseen tällaisessa tapauksessa ilman hakumenettelyä.

Liikunta- ja kulttuurijohtajan kokonaispalkaksi esitetään 7 000 euroa kuukaudessa.

Ensi vuoden alussa kaupunkiorganisaatioon kuuluu neljä toimialaa: konsernipalvelut, kasvatus ja opetus, liikunta ja kulttuuri sekä asuminen ja ympäristö.

Kaupunginhallitus käsittelee maanantaina myös kasvatus- ja opetusjohtajan virkaa. Vs. kaupunginjohtajan ehdotus on, että virka julistetaan haettavaksi ja kaupunginhallitus valitsee työryhmän valmistelemaan valintaa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet