Aamulenkki Kouvolan keskustan alueella muuttui aarrejahdiksi — Rakastan Kouvolaa harmainakin päivinä -tapahtuman piilotetut palkinnot löydettiin alle tunnissa

Erityisesti pienet lapset olivat tapahtumasta innoissaan. Joillakin piilopaikoilla oli myös kisaa tuotepaketeista.

Jussi Lopperi

Eri puolille Kouvolan keskustaa oli piilotettu tuotepaketteja, joista annettiin lauantaiaamuna vihjeitä Rakastan Kouvolaa harmainakin päivinä -tapahtuman Facebook-sivuilla.
Eri puolille Kouvolan keskustaa oli piilotettu tuotepaketteja, joista annettiin lauantaiaamuna vihjeitä Rakastan Kouvolaa harmainakin päivinä -tapahtuman Facebook-sivuilla.

VisitKouvolan järjestämä Rakastan Kouvolaa harmainakin päivinä -tapahtuma yllätti järjestäjät täysin. Ydinkeskustan alueelle piilotettiin 12 erilaista tuotepakettia, joiden sijainneista annettiin vihjeitä tapahtuman Facebook-sivuilla lauantaiaamuna kello 10. Puolessa tunnissa yhdeksän pakettia oli jo löytynyt. Kaikki paketit oli etsitty alle tunnissa.

— Saimme paljon myönteistä palautetta tapahtumasta. Erityisesti pienet lapset olivat tapahtumasta innoissaan. Muutamassa palautteessa kehuttiin, että olipahan kivan erilainen aamulenkki. Piilopaikoilla oli myös ollut kisaa paketeista, sillä saimme viestiä, että paketteja oli viety niin sanotusti nenän edestä, VisitKouvolan matkailuasiantuntija Marianne Mokkala-Räty kertoo.

Uusi tapahtuma jo suunnitteilla

Paketeissa oli muun muassa KooKoon peleihin lippuja, paikallisia makeisia ja VisitKouvolan omia tuotteita.

VisitKouvola halusi järjestää Rakastan Kouvolaa harmainakin päivinä -tapahtuman, koska se halusi tuoda Kouvolaa enemmän esille ja saada kouvolalaiset liikkeelle. 

Koska lauantain tapahtuma oli onnistunut, Mokkala-Rädyn mukaan VisitKouvola saattaa järjestää samankaltaisen tapahtuman uudelleen.

— Haluamme järjestää mukavia tapahtumia, jotka saavat kouvolalaiset liikkeelle. Rakastan Kouvolaa harmainakin päivinä -tapahtuma osoitti, että tämän kaltaisille tapahtumille on selkeästi kysyntää, Mokkala-Räty sanoo.

Juttua on päivitetty kello 22.18. Korjattu lyöntivirhe.