Kymenlaakson Jäte ja Kymsoten uusi kiinteistöyhtiö hakevat uutta toimitusjohtajaa – Kymsote-Kiinteistöt oy:n vetäjäksi tuli 19 hakemusta

Kymenlaakson Jätettä pitkään johtanut Kari Martikainen jää eläkkeelle.

Kymsoten hallituksen puheenjohtaja Seppo Rintamo sanoo, että uuden kiinteistöyhtiön toimitusjohtaja aloittaa mahdollisimman pian, viimeistään joulukuun alussa. Maanantaina päättyneeseen hakuun tuli 19 hakemusta.
Kymsoten hallituksen puheenjohtaja Seppo Rintamo sanoo, että uuden kiinteistöyhtiön toimitusjohtaja aloittaa mahdollisimman pian, viimeistään joulukuun alussa. Maanantaina päättyneeseen hakuun tuli 19 hakemusta.

Kuntaomisteinen jätehuoltoyhtiö Kymenlaakson Jäte oy hakee uutta toimitusjohtajaa. Nykyinen toimitusjohtaja Kari Martikainen jää eläkkeelle. Hän on johtanut yhtiötä 12 vuoden ajan.

Tavoitteena on, että uusi toimitusjohtaja aloittaa työnsä tammikuussa.

Kymenlaakson Jätteen päätoimipaikka on Kouvolan Keltakankaalla. Konsernin liikevaihto oli viime vuonna noin 19 miljoonaa euroa. Emoyhtiöllä on tytäryhtiö Ekokaari oy, joka käsittelee yritysjätteitä.

Työntekijöitä konsernissa on yhteensä 50.

– Jätän seuraajalle modernin yhtiön, joka pystyy vastaamaan niihin haasteisiin, joita alalta tulee, pian 63 vuotta täyttävä Martikainen sanoo.

Hakuaikaa vielä pari viikkoa

Kymenlaakson Jäte odottaa työpaikkailmoituksen muotoilujen mukaan uudelta toimitusjohtajalta aikaisempaa esimieskokemusta, kokemusta ja näyttöjä operatiivisen toiminnan johtamisesta ja palveluliiketoiminnan kehittämisestä.

Eduksi luetaan myös kokemus digitalisaation hyödyntämisestä ja kehittämisestä palvelutuotannossa, osaaminen kilpailutuksista ja sopimusjuridiikasta sekä tuntemus jätehuoltoalalta ja kiertotaloudesta.

Hakuaika päättyy ensi viikon sunnuntaina 27. syyskuuta.

Kymsotelle 19 hakijaa

Toinenkin toimitusjohtajahaku on meneillään. Sote-kuntayhtymä Kymsote etsii vetäjää Kymsote-Kiinteistöt oy:lle.

Hakuaika päättyi tämän viikon maanantaina. Kymsoten hallituksen puheenjohtaja Seppo Rintamo kertoo, että hakemuksia tuli 19 kappaletta.

– Todella hyvä määrä. Tavoitteena on, että uusi toimitusjohtaja aloittaa mahdollisimman pian, viimeistään joulukuun alussa.

Uusi kiinteistöyhtiö

Kymsote-Kiinteistöt on uusi yritys, joka on rekisteröity kaupparekisteriin tämän vuoden heinäkuussa.

Yrityksen perustamisen takana on kuntayhtymän tavoite keskittää kiinteistöomaisuutensa yhteen yhtiöön.

Tällä hetkellä omaisuutta on emoyhtymä Kymsoten lisäksi neljässä tytäryhtiössä, jotka ovat Carea-Sairaalat, Kastek, Hoiku ja Sairaalanmäen Vuokratalot.

Kiinteistöomaisuuden arvo on yhteensä noin 89 miljoonaa euroa.

Nykyiset kiinteistöyhtiöt sulautuvat uuteen yhtiöön ensi vuoden alussa. Työntekijät jatkavat uudessa yhtiössä vanhoina työntekijöinä.

Kymsoten kiinteistöyhtiö hakee toimitusjohtajaa, jolla on vahvaa kokemusta liiketoiminnan kehittämisestä ja näyttöjä tuloksellisesta johtamisesta sekä taloudellisten prosessien hyvää hallintaa.

Kiinteistötoimialan kokemus katsotaan eduksi.

Uusimmat uutiset