Kuutostiellä Metson risteyksessä Valkealassa koulutaksin ja henkilöauton raju kolari: Kaksi koululaista tarkastukseen ja yksi aikuinen sairaalaan

Koulutaksi oli ylittämässä Kuutostietä ja henkilöauto osui sen etukulmaan.

Katja Juurikko

Onnettomuudessa olivat osallisina henkilöauto ja koulutaksi. 
Onnettomuudessa olivat osallisina henkilöauto ja koulutaksi. 

Kuutostiellä Valkealassa sattui tiistaina aamulla koulutaksin ja henkilöauton kolari. Hätäkeskus sai tiedon onnettomuudesta aamulla hieman ennen kello puolta kahdeksaa.

Päivystävän palomestarin Riku Hietalan mukaan ainakin toisella ajoneuvolla vaikuttaa olleen törmäyshetkellä normaali maantienopeus. Poliisin tutkimuksissa ei ole vielä nopeustietoja, mutta nopeusrajoitus on alueella 100 kilometriä tunnissa.

Onnettomuuden osallisista kaksi oli koululaisia. He ovat tiettävästi alakouluikäisiä.

Tutkinnanjohtaja rikoskomisario Mira Niemisen mukaan lapset selvisivät tarkastuskäynnillä Pohjois-Kymen sairaalaan Kuusankoskelle. Henkilöauton kuljettaja vietiin Kymenlaakson keskussairaalaan Kotkaan, mutta Niemisen mukaan hänkään ei loukkaantunut vakavasti.

Onnettomuuspaikka on noin 3—4 kilometriä Utin ABC:ltä Lappeenrannan suuntaan. Koulutaksi oli onnettomuushetkellä ylittämässä Kuutostietä ja henkilöauto osui sen etukulmaan. Molemmat ajoneuvot vaurioituivat pahoin.

Poliisi ei ole vielä kuljettajia kuulustellut. Alkoholista ei ole alustavissa raporteissa merkintää.

Hätäkeskus lähetti onnettomuuspaikalle kolme ambulanssia sekä useita pelastuslaitoksen yksiköitä. 

Klo 9.44 lisätty uutiseen kuva onnettomuuspaikalta.

Klo 14.45 lisätty poliisin tietoja onnettomuuden kulusta ja vammojen vakavuudesta.

Luetuimmat