Jari Lindström pyörsi päätöksensä luopua politiikasta — pyrkii sinisten varapuheenjohtajaksi

Kesällä perussuomalaisten hajoamisen jälkeen kouvolalaisministeri piti luopumistaan varmana.

Lukas Pearsall

Jari Lindström sanoo löytäneensä taas sen innon, jonka vuoksi lähti aikoinaan politiikkaan.
Jari Lindström sanoo löytäneensä taas sen innon, jonka vuoksi lähti aikoinaan politiikkaan.

Työministeri Jari Lindström on päättänyt asettua ehdolle Sininen tulevaisuus puolueen ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi. Hän on valmis myös asettumaan ehdolle seuraavissa eduskuntavaaleissa.

— Olen löytänyt taas löytänyt sen saman innon ja palon, jonka vuoksi lähdin aikanaan politiikkaan. Meillä on hieno ja osaava joukko, ja uusia ihmisiä ilmoittautuu koko ajan mukaan. Meillä on paikkamme Suomen politiikassa, Lindström sanoo tiedotteessa.

Viime kesäkuussa julkaistussa Kouvolan Sanomien haastattelussa Lindström piti selvänä, ettei jatka valtakunnan politiikassa nykyisen kansanedustajakautensa jälkeen. Perussuomalaiset olivat hajonneet pari viikkoa aiemmin.

Siniset pitävät ensimmäisen puoluekokouksensa Tampereella lauantaina 16.12. Puolueen vt. puheenjohtaja Sampo Terho aikoo tavoitella puheenjohtajuutta.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat