Halkotorin Rock In The City -festivaalin ennakkomyynti järjestäjän mieleen: ”Ainakin 4 000 kävijää on tulossa. Jos on tämmöinen sää, niin lippuja voidaan myydä paljonkin ovelta”.

Järjestäjän mukaan on vaikea arvioida kuinka paljon lippuja myydään vielä portilla. Hyvä sää lisää lippujen menekkiä.

Noora Vilamaa

Perjantaina ja lauantaina Halkotorilla järjestettävässä rock-tapahtumassa on musiikin ohella tavoitteena monipuolisen ruoka- ja olutvalikoiman tarjoaminen.
Perjantaina ja lauantaina Halkotorilla järjestettävässä rock-tapahtumassa on musiikin ohella tavoitteena monipuolisen ruoka- ja olutvalikoiman tarjoaminen.

Perjantaina alkavaan kaksipäiväiseen Rock In The City -festivaaliin Kouvolan Halkotorilla on myyty noin 3 500 lippua ennakkoon. Tapahtuman järjestelyistä vastaavan RH-Entertainment Oy:n toimitusjohtajan Riki Huhtalan mukaan osa lipuista on myyty sekä perjantaille että lauantaille.

— Se merkitsee sitä, että hyvin sujuneen ennakkomyynnin perusteella ainakin noin 4 000 kävijää on tulossa.

On hyvin mahdollista, että osa porukasta päättää vasta baarissa lähteä tapahtumaan. — Riki Huhtala

Huhtala pitää myyntiä hyvänä, koska kyseessä on Suomessa uusi rock-festivaali. Kouvola on yksi yhdeksästä paikkakunnasta, jossa Rock In The City järjestetään.

Kipinä festivaaleille lähtemisestä voi syntyä viime hetkellä

Järjestäjän mukaan festivaalin melko maltillinen hinnoittelu yhdessä aurinkoisen sään kanssa saattaa tuoda vielä mukavan loppukirin lippujen myyntiin.

— On hyvin mahdollista, että osa porukasta päättää vasta baarissa lähteä tapahtumaan. En osaa arvioida ovelta myytävien lippujen lukumäärää, mutta jos on tämmöinen sää, niin lippuja voidaan myydä paljonkin.

Festivaali päätettiin siirtää jo aiemmin Kirkkopuistosta Halkotorille, joka soveltuu paremmin tämän kokoluokan tapahtumalle.

Aikuisille suunnatun festivaalin ikäraja on 18 vuotta. Esiintyjinä nähdään perjantaina Jouni Hynysen luotsaama Kotiteollisuus, Melrose, Pelle Miljoona United, Stratovarius, Sonata Arctica ja Block Buster.

Lauantaina lavalle nousevat keväällä oman sooloalbuminsa julkaissut Nightwish-tähti Marko Hietala, suomirockin kulmakivi Eppu Normaali, Battle Beast, Klamydia, Dumari & Spuget sekä The Dimitri Keiski Band.

Festivaali panostaa musiikin lisäksi monipuoliseen ruoka- ja olutvalikoimaan.

Rock In The City -festivaali Kouvolan Halkotorilla 19.—20. heinäkuuta.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset

Kommentoidut