Maalivahti Matias Riikonen MyPasta 15-vuotiaiden maajoukkueeseen

Lukas Pearsall

Matias Riikonen valittiin 15-vuotiaiden maajoukkueeseen. Kuva MyPan järjestämältä Ota koppi -maalivahtileirillä kesäkuulta 2013.
Matias Riikonen valittiin 15-vuotiaiden maajoukkueeseen. Kuva MyPan järjestämältä Ota koppi -maalivahtileirillä kesäkuulta 2013.

Suomen alle 15-vuotiaiden jalkapallomaajoukkue pelaa ensi viikolla 2002-ikäluokan ensimmäiset maaottelunsa.

Eerikkilässä tiistaina ja torstaina Slovakiaa vastaan pelattavissa otteluissa Suomi-paitaan pukeutuu MyPan maalivahti Matias Riikonen.

Susia ja KJP:tä edustanut Riikonen teki hiljattain debyyttinsä aikuisten tasolla, kun hän pelasi MyPan maalilla toisen puoliajan Regions’ cupin ottelussa heinolalaista Union Plaania vastaan. MyPa voitti ottelun 7—1 ja eteni cupin kolmannelle kierrokselle. Regions’ cup on Palloliiton kilpailu, johon saavat osallistua Kolmosessa tai alemmissa sarjoissa pelaavat joukkueet.

Viime vuonna Piirijoukkue-cupissa Riikonen valittiin C14-poikien tähdistökokoonpanon maalivahdiksi. Aiemmin tänä vuonna hänet kutsuttiin U15-ikäluokan maajoukkueleirille kolmen muun maalivahdin kanssa.

Slovakia-otteluihin nimetyn maajoukkueen toinen maalivahti on FC Espoon Matias Niemelä. Päävalmentajana toimii Erkka V. Lehtola.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.