Myllykoskelainen herra A: ”Napakymppiä on mukava muistella kiikkutuolissa”

Kolme vuotta sinkkuna ollut Santeri Susiluoto lähti parisuhdevisailuun pitämään hauskaa. Ennen sunnuntaina nähtyä Napakymppiä hänet oli viime vuonna hyväksytty Maajussille morsian -ohjelmaan.

Santeri Susiluodon kuva-arkisto

Napakympissä herra A:na kilpaillut myllykoskelainen Santeri Susiluoto voitti neiti X:n suosion ja matkan hänen kanssaan Berliiniin. Tammikuisella matkalla matkakumppanit näkivät monia Saksan nähtävyyksiä. Susiluodon taustalla Berliinin olympiastadion.
Napakympissä herra A:na kilpaillut myllykoskelainen Santeri Susiluoto voitti neiti X:n suosion ja matkan hänen kanssaan Berliiniin. Tammikuisella matkalla matkakumppanit näkivät monia Saksan nähtävyyksiä. Susiluodon taustalla Berliinin olympiastadion.

TV-ruutuun pitkän tauon jälkeen palanneen parisuhdevisailun viime jaksossa nähtiin vahvaa kymenlaaksolaisedustusta.

Kotkalainen neiti X ei kysymystensä jälkeen epäröinyt valitessaan matkakumppanikseen kolmesta vaihtoehdosta myllykoskelaisen herra A:n.

Aliaksen takaa paljastuu 31-vuotias kunnossapitoasentaja Santeri Susiluoto.

Päätyönsä lisäksi touhukas kaveri toimii palomiehenä Myllykosken palokunnassa ja järjestyksenvalvojana sekä harrastaa motocrossia kuusivuotiaan poikansa kanssa.

Mikä sai miehen mukaan legendaariseen Napakymppiin?

— Ihan omasta halusta hain ohjelmaan. Olen ollut poikamiehenä pari vuotta, joten ajattelin, että miksi ei? Ainahan on kiva tavata uusia ihmisiä.

Olen ollut poikamiehenä pari vuotta, joten ajattelin, että miksi ei? — Santeri Susiluoto

Maajussi-morsiankin kiinnosti

Susiluoto kertoo katsoneensa Napakymppiä joskus pikkupoikana. Hänet oli jo aiemmin bongattu mukaan viimevuotiseen Maajussille morsian -ohjelmaan yhdeksi naispuolisen maajussin kilpakosijaksi.

— Silloin kuvausaikataulut eivät sopineet minulle, joten jouduin kieltäytymään.

Kuten kyseisestä viime vuoden joulukuussa kuvatusta jaksosta voi päätellä, Susiluoto ei puristanut herra A:n penkkiä rystyset valkoisina. Näyttelijä-juontaja Janne Katajan vetämää show’ta oli hänen mielestään hauska tehdä.

— Ennen kuvauksia oli paljon odottelua. Kaikki tuotantoryhmän ihmiset olivat mukavia. Kuvauksissa en pahemmin jännittänyt, mutta olihan siinä sellainen kiva kutina olemassa.

Reissu meni oikein hyvin, mutta emme ole enää sen jälkeen olleet missään tekemisissä. — Santeri Susiluoto

Keskitysleiri jäi mieleen

Oman osionsa päätteeksi neiti X ja herra A avasivat matkakäärönsä: he voittivat yhteisen lomamatkan Saksan pääkaupunkiin Berliiniin.

— Se oli hauska reissu. Nähtiin pakolliset nähtävyydet ja syötiin hyvin. Vaikken ole sotaintoilija, piti joitain toisen maailmansodan muistopaikkoja käydä katsomassa. Keskitysleiri jäi erityisesti mieleen.

Susiluodon mukaan suurta romanssia ei kymenlaaksolaisten välille syttynyt missään vaiheessa.

— Reissu meni oikein hyvin, mutta emme ole enää sen jälkeen olleet missään tekemisissä. Napakymppi ja matka ovat kokemuksia, joita on on mukava muistella vanhana kiikkutuolissa.