Kapellimestari Pietari Inkinen on Kouvolan nuorkauppakamarin asettama ehdokas vuoden nuoreksi menestyjäksi

Jussi Lopperi

Pietari Inkinen on ehdolla vuoden nuoreksi menestyjäksi nuorkauppakamarin kilpailussa.

Kouvolasta kotoisin oleva kapellimestari Pietari Inkinen on ehdolla Suomen nuorkauppakamarien kilpailussa vuoden nuoreksi menestyjäksi. Inkisen on asettanut ehdolle Kouvolan nuorkauppakamari.

Nuori menestyjä on 18-40 -vuotias Suomen kansalainen, joka inspiroi ympäristöään omalla esimerkillään ja kannustaa muita ihmisiä aktiiviseen toimintaan ja muutosmyönteisyyteen, nuorkauppakamarin tiedotteessa todetaan.

Kilpailun tarkoituksena on nostaa esiin kotimaista osaamista valtakunnallisesti ja kansainvälisesti.

Kilpailu on järjestetty aiemmin 27 kertaa. Tänä vuonna uutta ovat aluekilpailut ja yleisöäänestys, joilla halutaan nostaa esiin alueellisia menestyjiä ja osaajia. Suomi jaetaan kilpailussa neljään osaan. Aluekilpailujen voittajat jatkavat kansallisen finaaliin, joka voittaja jatkaa kansainväliseen Ten Outstanding Young Persons of the world -kilpailuun.

Pietari Inkinen on ehdolla Itä-Suomen aluekilpailun finaalissa. Kilpailun yleisöäänestys on osoitteessa nuorimenestyja.fi. Kilpailu on avoinna 8.-22. elokuuta.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.