Uusi kyyti kuljettaa asiakkaat Katajaharjuun muuttaneelle terveysasemalle

Kaupungin Hessu-palvelulinja aloitti liikennöinnin maanantaina. Tarkoituksena on tarjota kyyti Katajaharjuun muuttaneelle terveysasemalle.

Katja Juurikko

Katajaharjun terveysasema avautui tiistaina.
Katajaharjun terveysasema avautui tiistaina.

Kuusankosken terveysaseman toiminta siirtyi Katajaharjuun tiistaina. Jo maanantaina uusi palvelulinja-auto aloitti toimintansa. Linja palvelee mahdollisimman hyvin myös Katajaharjun terveysasemalla asioivia kuntalaisia, kaupunki kertoo tiedotteessaan.

Autolla pääsee uuden terveysaseman oven eteen. Linjan tarkka aikataulu ja reitti löytyvät kaupungin nettisivuilta: www.kouvola.fi/palveluliikenne.

Kyseessä on kaikille avoin aikataulun mukainen reittiliikenne. Hessu kulkee maanantaista perjantaihin arkipyhiä lukuun ottamatta. Hessu palvelulinja-auto on matalalattiainen auto, johon on helppo nousta kyytiin esimerkiksi pyörätuolin tai rollaattorin kanssa.

Kyytiin pääsee reitin pysäkeiltä. Tarvittaessa kyytiin pääsee myös reitin varrelta paikoissa, joissa auto on turvallista pysäyttää. Jos kulkeminen pysäkille on hankalaa, auto voi noutaa asiakkaan kotiportilta.

Noudon voi sopia kuljettajan kanssa edellisellä matkustuskerralla tai soittamalla autoon viimeistään 30 minuuttia ennen lähtöä.

Palvelulinjalla peritään paikallisliikenteen mukainen linja-autolipun hinta. Kouvolan kaupungin joukkoliikenteen lipputuotteet käyvät maksuvälineinä. SHL- tai VPL-kortilla matkustaminen on maksutonta.

Kouvolan kaupunki

Linjan tarkka aikataulu ja reitti löytyvät kaupungin nettisivuilta.
Linjan tarkka aikataulu ja reitti löytyvät kaupungin nettisivuilta.

Uusimmat uutiset