Poliisit 2017 -sarjan Kouvola-jaksot nähdään syyskuussa ja lokakuussa

Lumikki Haaja

Jimillä nähdään syksyn aikana kaksi jaksoa Poliisit -sarjaa, jossa ovat mukana kouvolalaispoliisit Tommi Knaapila ja Petri Karonen.
Jimillä nähdään syksyn aikana kaksi jaksoa Poliisit -sarjaa, jossa ovat mukana kouvolalaispoliisit Tommi Knaapila ja Petri Karonen.

Kouvolalaiset poliisit Tommi Knaapila ja Petri Karonen ovat mukana Poliisit 2017 -sarjan syksyn uusissa jaksoissa. Kouvolan partiota pääsee seuraamaan televisiosta tiistaina 19. syyskuuta ja torstaina 11. lokakuuta Jim-kanavalla kello 20.30.

Poliisit 2017 -sarjassa nähdään 11 partiota yhdeksästä eri kaupungista: Espoosta, Helsingistä, Joensuusta, Kouvolasta, Kuopiosta, Porvoosta, Oulusta, Turusta ja Vaasasta.

Kouvolalaispoliisit ovat mukana neljässä jaksossa, kahdessa kevätpuolella ja kahdessa syksyllä. Kevään ensimmäinen jakso esitettiin 15. helmikuuta ja toinen jakso 20. maaliskuuta.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.