Tilaajalle

Elimäkeläinen Sari Seppälä osallistui Kotkassa kuvattuun Elossa 24 h -ohjelmaan — Umpipussitulehdukset loppuivat, kun paksusuolesta poistettiin pätkä kameroiden seuratessa: ”Jännittää nähdä, mitä puhuin leikkauksen jälkeen”

Kymenlaakson keskussairaalassa kuvattiin viime lokakuussa Ylen Elossa 24 h -ohjelmaa, jossa kerrotaan tositarinoita sairaalaelämästä. Jaksot esitetään televisiossa tällä viikolla. Kotkassa kuvatuissa jaksoissa on mukana muiden muassa umpipussitaudista eli divertikuloosista kärsinyt Sari Seppälä. Ohjelmassa seurattiin hänen leikkaustaan, josta toipuminen kesti lopulta pidempään kuin aluksi oli arveltu. Kuvaukset jännittivät Seppälää, eikä hän ole nähnyt vielä itsekään keskiviikkona esitettävää jaksoa. Koksissa saamastaan hoidosta Seppälällä ei ole muuta kuin hyvää sanottavaa.

Lumikki Haaja

Sari Seppälä pitää ohjelmaan osallistumista jännittävänä mutta positiivisena kokemuksena.
Sari Seppälä pitää ohjelmaan osallistumista jännittävänä mutta positiivisena kokemuksena.

2.10.2019 oli elimäkeläiselle Sari Seppälälle mieleenpainuva päivä. Edessä oli sekä leikkaus että osallistuminen tv-ohjelmaan. Jälkeenpäin mietittynä Seppälä ei osaa sanoa, kumpaa hän hermoili enemmän.