Poliisi nappasi kaksi kuljettajaa kiinni katsastamattomalla autolla ajelusta Kouvolassa, toinen oli kortiton ja toinen rattijuoppo

Toisella vastaavia tekoja on ollut seitsemän kappaletta vuoden sisällä. Nyt molemmat ovat ajokiellossa.

Risto Hämäläinen

Poliisi nappasi kaksi kuljettajaa kiinni katsastamattomalla autolla ajelusta Kouvolassa, toinen oli kortiton ja toinen rattijuoppo

Kortiton kuljettaja ajoi katsastamattomalla autolla Kouvolan Sippolassa lauantaina iltapäivällä. Kaakkois-Suomen poliisi kertoo, että poliisipartio havaitsi henkilöauton ja pysäytti sen tarkastusta varten.

Tarkastuksen yhteydessä ilmeni, että henkilöauton kuljettaja on ajokiellossa ja että vastaavia tekoja on ollut seitsemän kappaletta vuoden sisällä.

Poliisi epäilee miehen syyllistyneen kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta sekä ajoneuvorikkomukseen. Hän on ulkopaikkakuntalainen.

Poliisi pysäytti auton kello 14 aikaan.

Rattijuoppo Teholassa

Kouvolainen rattijuoppo jäi kiinni katsastamattomalla henkilöautolla sunnuntaina aamuyöllä. Poliisi pysäytti noin 25-vuotiaan miehen Teholassa noin kello 2 aikaan.

Puhalluskokeen tulos oli 0,93 promillea. Kouvolan pääpoliisiasemalla suoritettiin hengitysilman alkoholipitoisuusmittaus, jonka tulos oli 0,32 milligrammaa litrassa.

Poliisi epäilee kuljettajaa rattijuopumuksesta ja ajoneuvorikkomuksesta. Kuljettaja määrättiin ajokieltoon.