Tilaajalle

Kouvolassa voitaisiin viljellä enemmän vaikkapa kuminaa ja hernettä, vaikka jälkimmäisestä viljelijöillä voi olla huonoja kokemuksia 80-luvulta – Perinteiset viljat pitävät yhä pintansa Kouvolassa, vaikka viljely on monipuolistumassa

Suomen toiseksi suurimman pienpanimon luomumallasohra tulee Tommi Hasun tilalta Valkealasta.

Katja Juurikko

Tommi Hasu on onnistunut luomutilansa brändäyksessä. Hänen mallasohraansa käytetään Saimaa Brewing Companyn luomuoluiden raaka-aineena.
Tommi Hasu on onnistunut luomutilansa brändäyksessä. Hänen mallasohraansa käytetään Saimaa Brewing Companyn luomuoluiden raaka-aineena.

Kouvolan yleisimmät viljakasvit ovat kaura, kevätvehnä ja rehuohra. Tämä ilmenee Ruokavirastolle toimitetuista viljelijätukihakemuksista.