Kuski väisti hirveä ja ajautui ulos tieltä Jaalassa — Hirvien lisäksi musta jää on nyt petollista

kai skyttä

Hirvet liikkuvat edelleen aamu- ja iltahämärissä.

Jaalassa sattui varhain tiistaiaamuna hirven aiheuttama liikenneonnettomuus. Henkilöauton kuljettaja väisti Mäntyharjuntielle juossutta hirveä. Auto ajautui ulos tieltä ja pysyi pyörillään. Kaakkois-Suomen poliisin tiedotteen mukaan se törmäsi metsänreunassa olleeseen kantoon.

Kuljettaja ei loukkaantunut. Autoon tuli pieniä vaurioita. Hirvi jatkoi matkaansa. Onnettomuus tapahtui hieman ennen kello kuutta.

Poliisi kertoo myös, että Valkelassa sattui henkilöauton ja hirven välinen kolari 15-tiellä Rämälässä sunnuntaina kello 16.30. Auto vaurioitui keulasta ja tuulilasi rikkoontui.

Henkilövahinkoja ei sattunut. Törmäyksen jälkeen hirvi jatkoi tien yli matkaa tien toiselle puolelle metsään.

Hirvien lisäksi aamuliikenteessä kannattaa varoa mustaa jäätä. Yön pakkasen jäljiltä tiet ovat kuivia, mutta ne saattavat olla myös paikoin liukkaita, Ilmatieteen laitokselta muistutellaan.

Sää on tänään Kouvolassa puolipilvinen. Pakkasta pitelee tiistaina aamulla kello yhdeksään saakka. Sen jälkeen sää hieman lauhtuu. Lähipäivinä lämpötila vaihtelee nollasta muutamaan pakkasasteeseen. Sateita ei ole Kouvolaan luvassa.

Katso täältä päivän sää Kouvolassa.

Lisätty kello 14.57 poliisin tarkennus hirveä väistäneen auton törmäämisesta kantoon. Lisätty myös Valkealan hirvikolari.

Uusimmat uutiset