Auto ajoi katolleen Tornionmäessä, kaksi pakeni paikalta, poliisi kaipaa havaintoja — Korialla kolaroitiin ja rattijuoppo ajoi ulos tieltä Inkeroisissa

Lukijan kuva/Juho Vainonen

Auto pyörähti katolleen Utinkadulla lauantai-iltana. Kun pelastajat ja virkavalta saapuivat, autossa olijat olivat hävinneet paikalta.
Auto pyörähti katolleen Utinkadulla lauantai-iltana. Kun pelastajat ja virkavalta saapuivat, autossa olijat olivat hävinneet paikalta.

Henkilöauto ajoi katolleen myöhään lauantai-iltana Utikadulla Kouvolan Tornionmäessä. Kaakkois-Suomen poliisin tilannekeskus kertoo, että kaksi henkilöä pakeni katolleen ajon jälkeen onnettomuuspaikalta.

Poliisin mukaan epäiltyjä henkilöitä ei ole vielä tavoitettu, mutta heidän henkilöllisyytensä on poliisin tiedossa ja asiaa tutkitaan.

Saarennonkadun risteyksen kohdalla auto suistui ulos ajoradalta ja törmäsi liikennemerkkiin sekä valaisinpylvääseen. Se päätyi katolleen kevyenliikenteenväylälle.

Onnettomuus sattui noin kello 22.30 aikaan.

Silminnäkijöitä sekä asiasta tietäviä pyydetään ottamaan yhteys Kouvolan poliisin joko sähköpostitse rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi tai puhelimitse 050 4479574.

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kahden nuoren kuljettajan ajamat henkilöautot törmäsivät Korialla Anjalantien ja Kasarmintien risteyksessä. Toinen auto tuli keula edellä toisen auton kylkeen.

Poliisi kirjoitti sakot liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Alkoholilla ei ollut osuutta asiaan.

Sen sijaan Inkeroisissa ennen aamuviittä sattuneessa ulosajossa alkoholilla oli osuutta tapahtumiin.

Niittysaarentiellä autonsa ojaan ajanut rattijuoppo on tavoitettu ja puhallutettu, vaikka hänkin ensin hävisi onnettomuuspaikalta penkkaan ajon jälkeen.

Uutiseen on lisätty kello 10.42 poliisin pyyntö silminnäkijähavainnoista Utinkadun katolleenajossa.