Samin pointit Kouvot—Vilpas-pelistä: Huomatkaa Luosmaan näkymätön uurastus

Lukas Pearsall

Kouvot hävisi keskiviikkona Mansikka-aholla täpärästi Salon Vilppaalle. Tässä korille ajamassa Raheem Appleby.

Kouvolan Sanomien koripalloasiantuntija Sami Laaksonen kiinnittää Kouvot—Vilpas-pelin pointeissaan huomiota täyteen pelikuntoon palanneen Miikka Luosmaan otteisiin. Luosmaa pelasi Kouvojen 97—100-tappioon päättyneessä pelissä reilut 22 minuuttia. Siinä ajassa hän teki kahdeksan pistettä ja raapi neljä levypalloa.

Tässä Samin pointit keskiviikkoillan ottelusta:

— Fifty-sixty-peli ja taistossa olisi voinut käydä kuinka tahansa. Vilpas oli kylmähermoisempi tällä kertaa.

— Tuomas Hirvonen ja Michael Cuffee vetivät kauden parhaat pelinsä. Kavereiden yhteissaldo oli hienot 48 pistettä, 14 levypalloa ja 10 syöttöä.

— Toivottavasti kaikki huomaavat Miikka Luosmaan osin näkymättömän uurastuksen. Mies laittaa kiitettävästi kroppaa peliin ja alkaa hiljalleen hyökkäyksessäkin saada pelikavereilta palloa korin alle.

— Vilppaan Desmond Williams hoiteli tonttinsa mallikkaasti Kouvojen puolustaessa Juwan Statenin pimentoon. Eleettömästi pelanneelle Michael Poundsille maisemanvaihto Kotkasta Saloon on tehnyt pelkkää hyvää.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.