Sieltä se aurinko nousi — Kouvolaan luvassa upea päivä

Tapani Olkku

Auringonnousun ensi kajoa Kouvolan urheilupuistossa.

Kouvolaan on luvassa aurinkoinen päivä, sekä tänään että huomenna. Näin povailee Ilmatieteen laitos sääennusteessaan. Mainioita päiviä siis ulkoiluun, tai jos ei pääse ulkoilemaan, niin maisemista nauttimiseen sisältäkin käsin.

Lisää valoisuuden tuntua tuo se, että päivä on pidentynyt joulukuun lopusta jo roimasti. Päivän pituus on Kouvolassa tällä hetkellä jo 9 tuntia ja 1 minuutti. Aurinko laskee vasta viideltä iltapäivällä.

Ennusteen mukaan illalla taivas saattaa hieman pilvistyä, mutta silloinkin vain osittain. Lämpötilat liikkuvat päivällä ylimmillään neljässä plusasteessa.

Yöllä lämpötila laskee, ja huomisaamuna pakkasta voi olla kuusikin astetta. Myös huominen päivä on näillä näkymin kirkas ja aurinkoinen.

Torstai ja loppuviikko sen sijaan ovat ennusteen mukaan pilvisiä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.