Kouvola avaa liikuntapaikkojaan vaiheittain – Katso päivämäärät tästä

Aikuisille on maksutonta ulkoliikuntaa kolmesti viikossa.

Jussi Lopperi

Mansikka-ahon halli on 10.8. asti vain Kouvojen ja Susien käytössä.
Mansikka-ahon halli on 10.8. asti vain Kouvojen ja Susien käytössä.

Kouvolan kaupungin liikuntapaikkoja avataan vähitellen, mutta osa pysyy suljettuna elokuuhun asti.

Kouvolan jäähalli avattiin kesäkuun alussa. Jääharjoittelu aloitetaan maanantaina 20.7. Valkealan jäähalli avataan 3.8. ja Inkeroisten jäähalli 17.8. Kuusankosken jäähalli avataan näillä näkymin 22.8., mutta päivämäärä voi muuttua remontin vuoksi.

Sisäliikuntatiloista Mansikka-ahon liikuntahalli on kesän ajan avoinna Kouvojen ja Susien harjoituksia varten. Muille halli avataan 10.8.

Lyseon liikuntahalli on avoinna 9.8. asti maanantaista perjantaihin kello 10–20 ja lauantaista sunnuntaihin kello 11–17.

Korian monitoimitalo ja Haanojan Haali avattiin kesäkuun alussa. Haalin kuntosali on suljettu asiakaskäytöltä.

Maanantaina 3.8. avautuvat Kuusankosken urheilutalo, Kalliosuoja, Valkealatalo, Viialan liikuntahalli ja Uttihalli. Viikkoa myöhemmin 10.8. avautuvat Kuntotalo ja Jaalan palloiluhalli.

Kaupungin kuntosalit pidetään toistaiseksi suljettuina. Uimahallien ja kuntosalien sarjakorttien voimassaoloaikoja jatketaan koronapandemiasta johtuvan sulkuajan pituudella.

Kaupunki järjestää aikuisille ja ikääntyneille maksutonta ulkoliikuntaa.

Maanantaisin 29.6. asti on ohjattua frisbeegolfia Anjalan nuorisokeskuksella kello 13–14.30. Kiekkoja saa tarvittaessa lainaan.

Tiistaisin 23.6. asti on ulkokuntopiiri Kouvolan keskusurheilukentällä kello 13–14.30. Paikalle voi saapua oman aikataulun mukaan.

Keskiviikkoisin 3.–24.6. on ohjattua pyöräilyä kello 10–12. Lähtö on Inkeroisten uimahallilta kello 10.

Urheilupuiston uimahalli on 2.8. asti avoinna maanantaista sunnuntaihin kello 11–18. Normaaleihin aukioloaikoihin palataan 3.8.

Kuusankosken uimahalli avataan 20.7. ja Valkealan ja Inkeroisten uimahallit 3.8.

Kaupunki seuraa koronavirustilannetta. Tartuntamääristä riippuu, joudutaanko aukioloaikoihin tai käytäntöihin tekemään muutoksia.

Luetuimmat