Raskasta joulua -kiertue soi tänä vuonna Kouvolan jäähallissa

Raskasta joulue -kiertue pysähtyy Kouvolassa 24. marraskuuta.
Raskasta joulue -kiertue pysähtyy Kouvolassa 24. marraskuuta.

Raskasta joulua -konserttikiertue nähdään tänä vuonna areenoilla ja halleissa. 23 paikkakuntaa käsittävä kiertue pysähtyy Kouvolan jäähallissa 24. marraskuuta.

Solisteja ovat muun muassa Marco Hietala, Floor Jansen, Tony Kakko, Elize Ryd, Antti Railio, Ari Koivunen, JP Leppäluoto, Tommi Salmela, Pasi Rantanen, Kimmo Blom ja Antoni Parviainen. Solistien paikkakuntakohtaiset esiintymiset julkaistaan myöhemmin.

— Tänä vuonna show on isompi kuin koskaan, ja olemme erityisesti panostaneet esityksen visuaaliseen puoleen. Nyt saamme kaikille tapahtumapaikoille spektaakkelimaiset projisoinnit, jättiscreenit, pyrotekniikan ja valot, kertoo tiedotteessa kitaristi ja Raskasta joulua -idean isä Erkka Korhonen.

Kiertueen bändikokoonpano on sama kuin viime vuonna: kitaristit Erkka Korhonen ja Tuomas Väinölä, basisti Erkki Silvennoinen, rumpali Mirka Rantanen ja kosketinsoittaja Vili Ollila.

Viime vuonna Raskasta joulua -kiertue keräsi yhteensä 35 000 kävijää.

Tämän vuoden liput tulevat myyntiin 24. huhtikuuta.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.