Pika-aituri Lakka kokeili moniottelijana ja tehtaili ennätyksiä

Korialta lähtöisin oleva Jyväskylän Kenttäurheilijoiden pika-aituri Elmo Lakka nähtiin lauantaina vaihteeksi moniottelijana.

Lakka osallistuu moniotteluiden SM-hallikisoihin Kuortaneella.

Hän kohensi korkeushypyn halliennätystään 16 senttiä. Lakka ylitti 185 ja teki kolme hyvää yritystä korkeudesta 188. Lakan ennätys riitti neljänteen sijaan.

— Yhden korkeushyppytreenin olen tänä vuonna tehnyt. Tämä oli toinen, Lakka veisteli.

Korkeushypyn voitti Oriveden Ponnistuksen Juuso Hassi, joka ylitti 188. Ensimmäisen päivän jälkeen Hassi johtaa ottelua 2993 pisteellään. IF Sibbo-Vargarnan Otto Ylöstalo on toisena (2906) ja Lakka kolmantena (2901).

Lakka voitti lauantaina 60 metrin sileän juoksun kauden parhaallaan 6,95. Pituushypyssä hän oli neljäs halliennätyksellään 675. Kuulantyönnössä Lakka ähkäisi kahdeksanneksi halliennätyksellään 11,50.

— Korkeuden lisäksi muut lajit menivät aika hyvin tasolleen, Lakka kommentoi.

Lakka nimettiin hiljattain Suomen maajoukkueeseen, joka kilpailee yleisurheilun EM-kisoissa Amsterdamissa 6.—10. heinäkuuta.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.